x

Oblikovna

fotografija

Fotografski tehnik je strokovnjak, ki obvlada področje fotografskega ustvarjanja, kar vključuje avtorsko fotografijo kot tudi tržno usmerjeno profesionalno fotografijo, ki presega okvire »instant« produkcije in je zato v službi sistemov, ki zahtevajo visokokakovostne izdelke.

Profesionalni fotograf ima izurjeno oko, kar pomeni, da zna gledati in videti. Za gledanje potrebuje oči in fotografski aparat, da pa motiv tudi vidi, je treba usvojiti številna znanja, ki mu omogočajo, da razume svet okoli sebe in ujame tisti pravi trenutek.

Fotografski aparat sam ne posname dobre fotografije – ustvari jo fotograf, ki izbere primeren trenutek ali pa ga celo zrežira sam, kadar snema v fotografskem studiu. Spozna se na sodobno fotografsko tehniko, je likovno občutljiv in dovzeten za sporočilnost svojega izdelka.

Vsako leto se lotimo zahtevnejših projektov, tako smo, med drugim, uradni fotografi odmevnih športnih prireditev, razstavljamo v uglednih galerijah in muzejih, da obvladamo tudi film, pa potrjujejo naši izdelki in nagrade s filmskih festivalov.

PREDMETNIK – FOTOGRAFSKI TEHNIK

GALERIJA – FOTOGRAFIJA

Arrow Small Up Gray
Arrow Small Up Gray
Dostopnost
Dostopnost