x

Oblikovna
1. 6. 2019

Veseli dan prostovoljstva

16. 5. 2019 so se dijakinje 2. c-razreda pridružile skupini prostovoljcev na dogodku Veseli dan prostovoljstva. Pomagale so pri okraševanju stojnic in izdelavi vetrnic, naši dijaki pa so poskrbeli tudi za uradne fotografije, ki jih je Slovenska filantropija objavila na svoji spletni strani

VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA

 V četrtek, 16. 5. 2019, smo se dijakinje 2. c-razreda pridružile skupini prostovoljcev na dogodku Veseli dan prostovoljstva. Zbrali smo se ob 10. uri pred Križankami, od koder smo s profesorjem Avguštinom odšli do prireditvenega prostora na Bregu ob Ljubljanici. Tam smo se pod vodstvom prostovoljcev razdelili v več skupin ter pomagali pri okraševanju stojnic in izdelavi vetrnic.

Dijakinje Anja, Urša, Nika, Nina, Marija, Ajda, Julija, Živa, Ula in Tina smo se po opravljenem delu odpravile k pouku, saj smo morale pri slovenščini opraviti še govorne nastope.

V popoldanskem času, ko je med 13. in 17. uro potekal sam dogodek in so se na stojnicah predstavile številne prostovoljske organizacije, so za uradne fotografije, ki jih je Slovenska filantropija objavila na svoji spletni strani, poskrbele dijakinje Oblikovne, in sicer Tara Dobravec in Ajda Dacar, 4. d, ter Anja Šiško, Urša Resman in Tina Krebelj, 2. c.

Dan smo tako doživele in zaključile s prijetnimi občutki in dobro vestjo, ker smo opravile nekaj pozitivnega za soljudi.

Arrow Small Up Gray
Dostopnost