x

Oblikovna
13. 6. 2022

VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA

Dijaki Oblikovne so tudi letos sodelovali pri projektu Veseli dan prostovoljstva, ki ga prireja prostovoljska organizacija Slovenska filantropija.

V četrtek, 26. maja, so se na stojnicah predstavile številne prostovoljske organizacije, za uradne fotografije dogodka pa so poskrbele naše dijakinje iz 1. d-razreda – Ana Perena Arbiter, Zala Arh, Zoja Bolta, Anabela Poženel in Pika Rozman.

Več:

Dijaki Oblikovne so tudi letos sodelovali pri projektu Veseli dan prostovoljstva, ki ga prireja prostovoljska organizacija Slovenska filantropija. Z njimi uspešno sodelujemo že vrsto let, saj je prostovoljstvo dejavnost, ki nas plemeniti, hkrati pa vedno znova ugotavljamo, da s skupnimi močmi, sodelovanjem, požrtvovalnostjo, sočutjem in dobro voljo lahko človeštvo naredi veliko več.

V četrtek, 26. maja, ko je v popoldanskem času med 13. in 17. uro potekal sam dogodek in so se na stojnicah predstavile številne prostovoljske organizacije, so za uradne fotografije dogodka poskrbela naše dijakinje iz 1. d-razreda – Ana Perena Arbiter, Zala Arh, Zoja Bolta, Anabela Poženel in Pika Rozman.

Fotografije dogodka naših dijakinj je Slovenska filantropija že objavila na svoji FB in spletni strani.

Uroš Acman in Boštjan Avguštin, mentorja

 

Arrow Small Up Gray
Dostopnost