x

Oblikovna
20. 6. 2022

Spomladanski športni dan

Za dijake vseh 1. letnikov in dijake 3. letnikov (3. A, 3. B, 3. C in 3. D) so organizirane aktivnosti na bazenu Kodeljevo in pohod na Rašico.

Navodila:

AKTIVNOSTI NA KOPALIŠČU KODELJEVO

Zborno mesto: ob 8.15 uri pred kopališčem Kodeljevo (ulica Carla Benza 11). Z aktivnostmi zaključimo ob 12. uri.

Oprema: kopalke, brisača, druga športna oblačila in obutev za dejavnosti ob bazenu (odbojka, košarka, badminton, balinanje…), pokrivalo, zaščitna krema za sončenje.

POHOD NA RAŠICO

Zborno mesto: ob 7.45 uri v Črnučah pred trgovino Mercator, nasproti postajališča Rogovilc. Tja se pripeljete z mestnim avtobusom št. 6 (smer Črnuče). Vstopite lahko pri Pošti ali na Bavarskem dvoru in izstopite v Črnučah – postajališče Rogovilc (le-to je eno postajo pred končno). Pred trgovino Mercator vas bodo pričakali spremljevalni profesorji.

Oprema:  Oblačila prilagodite vremenskim razmeram. Obvezno morate imeti primerno pohodniško obutev.

OPROŠČENI DIJAKI:

Vsi oproščeni dijaki se ob 8.30 uri zberete v risalnici R4R na Roški. S seboj imejte skicirke in risarski pribor.

Opozorilo:

Dijaki boste položnice za plačilo vstopnine za kopališče Kodeljevo prejeli naknadno (cena bo okrog 3.80 €).

Šolska malica bo na ta dan odpovedana, zato imejte s seboj sendvič, sadje, suho sadje … in predvsem dovolj tekočine, najbolje vodo.

Vsi udeleženci upoštevajte navodila spremljevalnih profesorjev in inštruktorjev, da bodo aktivnosti potekale nemoteno in varno. V času športnega dne je strogo prepovedano uživanje alkohola in kajenje. V primeru kršenja navodil oziroma neprimernega vedenja bo proti kršiteljem sprožen disciplinski postopek.

Želimo vam obilo športnih užitkov.

AKTIV ŠVZ

Arrow Small Up Gray
Dostopnost