x

Oblikovna
18. 4. 2019

Razstava avtorskih fotografij

V galeriji Društva likovnih umetnikov Ljubljana na Bregu smo 17. 4. 2019 odprli fotografsko razstavo dijakov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo.

Ogledali smo si krajše in obsežnejše, konceptualne in spontane intuitivne projekte, predstavljene v obliki knjig in razstavnih serij, makete avtorskih knjig, klasične analogne in sodobne tehnike prezentacij fotografij.

Predstavili so se dijaki različnih generacij z izbranimi projekti pod mentorstvom Uroša Acmana in Nataše Košmerl.

 

V galeriji Društva likovnih umetnikov Ljubljana na Bregu smo odprli fotografsko razstavo dijakov Srednje šole za oblikovanje in fotografijo. Zbrane goste je nagovoril ravnatelj Gregor Markelj, mentorja dijaških del pa sta nas vodila skozi razstavo.

Ogledali smo si krajše in obsežnejše, konceptualne in spontane intuitivne projekte, predstavljene v obliki knjig in razstavnih serij, makete avtorskih knjig, klasične analogne in sodobne tehnike prezentacij fotografij. Avtorji so se pri posameznih projektih osredotočali na osebne intimne prostore, pri katerih so skušali prikazati pristnost osebnega pogleda po principu osebnega dnevnika. Prav tako so se predstavili s projekti v klasičnih tehnikah s sodobnimi pristopi in obsežnejšimi konceptualnimi projekti.

 

Predstavili so se dijaki različnih generacij z izbranimi projekti pod mentorstvom Uroša Acmana in Nataše Košmerl.

Foto: Nik Jevšnik

 

 

 

Arrow Small Up Gray
Dostopnost