x

Oblikovna
12. 5. 2019

Pot ob žici in tek trojk

11. maja 2019 so se dijaki SŠOF udeležili  63. pohoda Pot ob žici in teka trojk.

Odlično 7. mesto je osvojila trojka v zasedbi Tara Bergant, Vito Stomilovič in Nik Ham.

Iskrene čestitke!

V soboto, 11. maja 2019, smo se dijaki Srednje šole za oblikovanje in fotografijo Ljubljana udeležili  63., tradicionalnega, pohoda Pot ob žici in teka trojk.

Teka se je skupaj udeležilo 11 dijakinj in 2 dijaka: Taja Sejdič, Neža Vesel in Živa Dobrovoljc , 1. c, Vito Stomilovič Vito, 1. d, Melissa Matjaš in Tinkara Pavlič, 2. b, Tara Bergant,  3. c, Dora Plantarič, 3. f, Pia Wallner,  4. c ter Zia Perko Rogelj, Nika Bučan, Anja Hren in Nik Ham iz 4. f-razreda.

V zgodnjih jutranjih urah smo se zbrali pred Križankami, kjer smo odložili svoje stvari, prevzeli štartne številke in se počasi odpravili proti štartnem mestu na Livadi. Vreme je bilo kljub deževni napovedi zelo lepo in pravzaprav idealno za tek. Pred štartom smo se dobro ogreli in nato ob devetih pričeli teči. S Hladnikove ceste smo zavili na Ižansko, tekli skozi Grubarjevo nabrežje, Prule, čez most Hradeckega prečkali Ljubljanico, nadaljevali po Krakovskem nasipu čez Breg po Novem trgu do Gosposke ulice in pohiteli do cilja, ki je bil na koncu Kongresnega trga. Trasa je bila dolga 3000 metrov.

Sama sem se teka trojk udeležila prvič in pridobila res pozitivno izkušnjo. Skupinski tek prispeva k pozitivnemu vzdušju, saj smo v trojki druga drugo nenehno spodbujale in tako vse uspešno ter  hitreje pritekle do cilja.

Odlično 7. mesto je osvojila trojka v zasedbi Tara Bergant, Vito Stomilovič in Nik Ham.

Iskrene čestitke!

Anja Hren, 4. f

Arrow Small Up Gray
Dostopnost