x

Oblikovna
25. 10. 2022

LJUBLJANSKI MARATON

Dijaki Oblikovne znova na Ljubljanskem maratonu

V soboto, 22. 10. 2022, so se najbolj zavzeti in pogumni dijaki Oblikovne udeležili prireditve Ljubljanski maraton.

Najbolje se je med dekleti naše šole uvrstila Julija Mesojedec iz 3. b, ki je bila med 86. tekmovalkami odlična 13., med fanti pa je bil najuspešnejši Matic Jensterle iz 2. b, ki je zasedel 18. mesto med 32. tekači.

Več:

Kljub močnim nalivom, ki so v soboto, 22. 10. 2022, zajeli celotno Ljubljano, so se najbolj zavzeti in pogumni dijaki Oblikovne udeležili srednješolskega teka, ki je potekal v okviru
prireditve Ljubljanski maraton. Dijaki so tekli po mestnih ulicah v centru Ljubljane, dolžina proge pa je znašala 3150 metrov.

Najbolje se je med dekleti naše šole uvrstila Julija Mesojedec iz 3. b, ki je bila med 86. tekmovalkami odlična 13., med fanti pa je bil najuspešnejši Matic Jensterle iz 2. b, ki je
zasedel 18. mesto med 32. tekači.

Oblikovno so na tekmovanju zastopali še Maja Fabjan in Tijana Šahić iz 1. b, Ožbej Pečkaj iz 1. e, Manca Nakrst iz 2. a, Neža Kačar Kotar in Anastasija Ristić iz 2. f ter Iza Košir iz 4. d.

Iskrene čestitke vsem udeležencem teka, ki so znova dokazali, da tudi neprijetno vreme ne more zaustaviti dijakov Oblikovne.

Mentor: Boštjan Avgušin, prof.

 

Arrow Small Up Gray
Dostopnost